El paisatge i la biodiversitat del Massís de les Salines_espais naturals_empordaturisme

El paisatge de la biodiversitat Espais Naturals

Explora el Paisatge i la Biodiversitat del Massís de les Salines

Descobreix l’Empordà mentre camines entre suros i alzines fins al castell de Cabrera. Aquesta ruta t’ofereix molt més que una bonica escena panoràmica; també et brinda una visió històrica en acostar-te al coll de Lli. El recorregut segueix una tranquil·la pista forestal que s’endinsa al bosc i puja cap a la muntanya de les Salines. Al llarg del camí, acompanyats per un guia expert, descobrirem els racons del massís i les vistes de la comarca, a més de conèixer la flora i la fauna que trobarem en aquest Espai d’Interès Natural.

Aquesta excursió té una durada prevista d’entre 4 hores i 4 hores i mitja. L’objectiu és oferir una experiència enriquidora i emocionant per a tots aquells que busquen connectar amb la bellesa i la diversitat de l’Empordà.

La sortida partirà des de l’aparcament a l’entrada del poble de la Vajol. Recomanem portar calçat còmode, un esmorzar i aigua.

Detalls de l’activitat:

Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura i descobreix la riquesa natural i cultural del Massís de les Salines. Esperem veure’t allà!

VISITES ESPAIS NATURALSs_empordaturisme DE L'EMPORDÀ 2023 - TARDOR

  • 17733 Albanyà Bassegoda, Catalunya Espanya42º18'42''N 2º38'45''E
Com arribar Explora el mapa