Activitats - Empordalovers - Empordaturisme

EmpordàLovers

EmpordàLovers és l’agència d’actiu natura i enoturisme de referència a l’Empordà. Oferim, a través de producte propi, experiències exclusives per descobrir l’Empordà més autèntic d’una manera fàcil, divertida, còmoda, emocionant, saludable i sorprenent.

Pots escollir des d’una ruta en MTB fins a una estada completa per descobrir aquest magnífic territori acompanyat de guies professional que en coneixen tots els racons. Amants del nostre territori i amants de compartir-lo, som EmpordàLovers i volem fer arribar la nostra passió a tothom que vulgui (re)descobrir l’Empordà.

Un servei estructurat, innovador i competitiu basat en el respecte pel medi ambient, la passió pel territori, l’estima pel patrimoni cultural i natural i la posada en valor del productes locals; tot plegat acompanyat d’una bona dosi d’adrenalina, sigui quina sigui la condició física dels usuaris, juntament amb un acompanyament guiat per gaudir del patrimoni natural i cultural de manera sostenible.


        
  • Carrer Sant Antoni, 17744 Navata, Catalunya Espanya42º13'26''N 2º51'40''E
Com arribar Explora el mapa

Altes aspectes a destacar

A banda de les experiències esmentades, oferim paquets d'allotjament amb experiències a mida tant per a clients particulars com per al sector MICE. Algunes de les experiències a mida que podem oferir són .enorutes i experiències enogastronòmiques en generla, MTB experience, Road bike experience, Gastro experience, Wellness experience.

Activitats

E-Mountainbike

Emountainbike - Empordalovers - empordaturisme

Ruta guiada pel territori amb bicicleta elèctrica de muntanya acompanyats d’un guia professional titulat.

Dates i horaris

On Request

Marxa Nòrdica

Activitats - Empordalovers - Empordaturisme

Ruta guiada pel territori acompanyada de formació pràctica inicial en la modalitat esportiva de marxa nòrdica guiada per un guia professional titulat.

Dates i horaris

On Request

Ebike&Wine

ebike&wine celler mas llunes empordalovers - empordaturisme

Ruta guiada amb bicicleta elèctrica de muntanya acompanyats d’un guia professional titulat a l’entorn d’un celler i les seves vinyes, amb tast de vins i de productes del celler al final de la ruta.

Dates i horaris

On Request