El Repte del Doctor Soler a la Platja de la Rubina

Segurament t’has preguntat què és el “Repte del Doctor Soler” a la platja de La Rubina d’Empuriabrava de l’1 al 30 de novembre. Bé, permet-nos explicar-te aquest emocionant esdeveniment.

El Doctor Soler, un conegut metge esportiu i apassionat de la salut i el benestar, ha creat aquest repte amb l’objectiu de promoure l’activitat física i la vida saludable entre la comunitat de la Costa Brava i més enllà. Aquesta és una oportunitat única per a tothom, ja siguis un atleta experimentat o una persona que simplement gaudeix de l’aire lliure i la bellesa de la natura.

Del 1 al 30 de novembre, estàs convidat a unir-te al “Repte del Doctor Soler” a la platja de La Rubina. L’objectiu és senzill: moure’t i gaudir de l’aire lliure cada dia.  La idea és mantenir-te actiu durant tot el mes i gaudir de la platja i el mar.

No importa la teva edat ni el teu nivell d’aptitud física; el “Repte del Doctor Soler” és per a tothom. Així que convida la teva família i amics i vine a gaudir de la platja de La Rubina a Empuriabrava aquest novembre. Estem segurs que serà una experiència inoblidable i que et motivarà a mantenir-te actiu i saludable durant tot l’any.

No et perdis aquesta oportunitat única de connectar amb la natura, millorar la teva salut i passar temps amb la comunitat local. Apunta les dates i uneix-te al “Repte del Doctor Soler” a la platja de La Rubina. Et veiem allà!

Repte Dr Soler_empuriabrava_empordaturisme

  • 17486 Castelló d'Empúries, Catalunya Espanya42º14'28''N 3º7'44''E
Com arribar Explora el mapa