Fête des Salines Maçanet de Cabrenys

Fête des Salines Maçanet de Cabrenys

Venez profiter de la Fête des Salines Maçanet de Cabrenys, un événement riche en traditions et en divertissement ! La journée commencera par une sortie en VTT, idéale pour les passionnés de vélo tout-terrain. Ensuite, assistez à la présentation du dossier sur les rassemblements et les pèlerinages, pour en apprendre davantage sur l’histoire et les traditions locales.

Par la suite, participez à une messe à l’ermitage de la Vierge des Salines, un moment de recueillement et de célébration. Ne manquez pas la paëlla populaire, un repas traditionnel à partager en bonne compagnie.

Après le déjeuner, les festivités continueront avec de la musique et de la joie, garantissant une après-midi animée et festive.

Rejoignez-nous pour célébrer la Fête des Salines Maçanet de Cabrenys et vivre une expérience inoubliable !

Festa de les Salines Maçanet de Cabrenys Vine a gaudir de la Festa de les Salines Maçanet de Cabrenys, un esdeveniment ple de tradició i diversió! La jornada començarà amb una sortida amb BTT, ideal per als amants de la bicicleta de muntanya. Després, assisteix a la presentació del dossier d'aplecs i romeries, on podràs conèixer millor la història i les tradicions locals. A continuació, participaràs en una missa a l'ermita Mare de Déu de les Salines, un moment de recolliment i celebració. No et perdis l'arrossada popular, un dinar tradicional que podràs gaudir en companyia. Després del dinar, la festa continuarà amb música i xerinola, assegurant una tarda plena de diversió i alegria. Uneix-te a nosaltres per celebrar la Festa de les Salines Maçanet de Cabrenys i viu una experiència inoblidable!

  • Maçanet de Cabrenys, Catalunya Espanya42º23'10''N 2º44'55''E
Comment arriver Explora el mapa