Parc Naturel du Cap de Creus

  • 17489 el Port de la Selva, Catalunya Espanya42º17'48''N 3º13'4''E
Comment arriver Explora el mapa

La péninsule du cap de Creus est le dernier contrefort des Pyrénées et de l’extrémité orientale de la péninsule ibérique. La côte est abrupte et découpée avec des falaises impressionnantes et des criques retirées.

La superficie totale du parc est 13 886 ha, dont 10 813 ha correspondent à la partie terrestre et 3 073 ha à la partie maritime. Trois sites naturels d’intérêt national sont établis dans la partie terrestre, au nord celui de Cap Gros-Cap de Creus, au sud celui de Punta Falconera-Cap Norfeu, à l’ouest celui de la Sierra de Rodes, et toutes les îles et îlots se trouvant dans l’environnement maritime du parc naturel sont assujettis au même statut.

FAQS Regulació Cap de Creus

PREGUNTES SOBRE LA REGULACIÓ D’ACCÉS A LA PUNTA DE CAP DE CREUS. ESTIU 2022

PREGUNTES SOBRE LA REGULACIÓ D’ACCÉS A LES CALES DE ROSES EN L’ÀMBIT DEL PARC NATURAL DE CAP DE CREUS. ESTIU DE 2022

Que s'hi pot fer?

Els parcs i els paratges naturals són indrets privilegiats per a la pràctica d'esports i activitats a l'aire lliure de tot tipus. Tant si es tracta d'ecoturisme com de turisme actiu o de natura, dur-los a terme als racons més bells del nostre país és un privilegi.

La gestió dels parcs naturals està encarada a fer que el visitant pugui gaudir del seu temps lliure coneixent, apreciant i estimant la natura i tots els seus valors patrimonials.

Les diferents activitats que es poden dur a terme als parcs i als seus voltants han de contribuir a un triple objectiu:

Oferir una experiència turística de qualitat al visitant.
Contribuir al desenvolupament econòmic de les comarques on s'ubiquen els parcs.
Sensibilitzar i implicar la població en la necessitat de conservar el patrimoni natural.

Us convidem, doncs, a descobrir els secrets més ben guardats de la nostra natura i a conèixer la vida rural de les poblacions que són dins i al voltant d'aquests espais protegits.