Parque Natural del Cap de Creus

  • 17489 el Port de la Selva, Catalunya Espanya42º17'48''N 3º13'4''E
Como llegar Explora el mapa

La península del Cap de Creus constituye el último contrafuerte de los Pirineos y el extremo oriental de la península Ibérica. La costa es abrupta y recortada con impresionantes acantilados y calas recónditas. Es el primer parque marítimoterrestre de Cataluña creado el año 1998.

La superficie total del parque es de 13.886 ha, de las cuales 10.813 corresponden a la parte terrestre y 3.073 a la marina. En la zona terrestre se establecen 3 parajes naturales de interés nacional (PNIN), al norte el de Cap Gros – Cap de Creus; al sur el de Punta Falconera- Cap Norfeu y al oeste el de la Sierra de Rodes; también tienen la misma condición todas las islas e islotes situados dentro del entorno marino del Parque Natural.

FAQS Regulació Cap de Creus

PREGUNTES SOBRE LA REGULACIÓ D’ACCÉS A LA PUNTA DE CAP DE CREUS. ESTIU 2022

PREGUNTES SOBRE LA REGULACIÓ D’ACCÉS A LES CALES DE ROSES EN L’ÀMBIT DEL PARC NATURAL DE CAP DE CREUS. ESTIU DE 2022

Que s'hi pot fer?

Els parcs i els paratges naturals són indrets privilegiats per a la pràctica d'esports i activitats a l'aire lliure de tot tipus. Tant si es tracta d'ecoturisme com de turisme actiu o de natura, dur-los a terme als racons més bells del nostre país és un privilegi.

La gestió dels parcs naturals està encarada a fer que el visitant pugui gaudir del seu temps lliure coneixent, apreciant i estimant la natura i tots els seus valors patrimonials.

Les diferents activitats que es poden dur a terme als parcs i als seus voltants han de contribuir a un triple objectiu:

Oferir una experiència turística de qualitat al visitant.
Contribuir al desenvolupament econòmic de les comarques on s'ubiquen els parcs.
Sensibilitzar i implicar la població en la necessitat de conservar el patrimoni natural.

Us convidem, doncs, a descobrir els secrets més ben guardats de la nostra natura i a conèixer la vida rural de les poblacions que són dins i al voltant d'aquests espais protegits.