Activitats - Excursio a la cova - Sk Kayak - Llanca - Empordaturisme

Sk Kayak

Descobreix els Parcs Naturals del Cap de Creus i dels Aiguamolls de l’Empordà i la Costa Brava tot navegant en caiac. Activitats i cursos de tots nivells! per grans, per no tan grans i per petits.

La Filosofia de treball de SK KAYAK i l’actitud de proximitat cap al client fa que fem productes a mida i experiències en caiac úniques per descobrir les singularitats del territori de Costa Brava afavorint els aspectes culturals locals. Compartir experiències i coneixement forma part de la nostra manera d’entendre el món.

SK KAYAK és un centre de caiac de mar a la Costa Brava especialitzada en snorkel i guiatges a la natura. Som un equip de professionals que inclou Diplomats en turisme, tècnics en Ecoturisme i Llicenciats en Ciències de l’Educació Física i Esport i Guies de Natura apassionats pel caiac, pel mar i per ensenyar la nostra passió.

Pau Calero, el gerent de SK KAYAK, és un dels pioners del caiac de mar a Catalunya i un referent en les propostes eco turístiques a la Costa Brava.

Treballem en un entorn privilegiat el Parc Natural del Cap de Creus i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

SK KAYAK té una dimensió social que ha fet de Llançà un dels referents del caiac de mar a la Costa Brava i a Catalunya.

Som un a empresa oberta tot l’any que cuida la Responsabilitat Social Corporativa (CSR) amb mesures laborals i de relació amb entitats del territori. A SK KAYAK ens renovem constantment per tal d’acostar els nostres visitants a l’entorn de Llançà.

Tenim la filosofia de no només preservar els nostres espais naturals sinó que volem participar de manera activa en la protecció del ecosistemes i fomentar la biodiversitat i impulsem l’Ecoturisme en caiac a la Costa Brava.

  • Passeig Marítim 4, 17490 Llançà, Catalunya Espanya42º22'15''N 3º9'39''E
Com arribar Explora el mapa

Altes aspectes a destacar

No només fem aquestes activitats, però sí que són les que volem destacar. Altres activitats són Excursió al riu Fluvià i caiac i snorkel. Volem potenciar molt les activitats ECO i l'enoturisme amb bodegues del Cap de Creus, locals.

Activitats

Ornitocaiac

Activitats - Ornitocaiac - Sk Kayak - Llanca - Empordaturisme

És una proposta ornitològica única a la Costa Brava que combina l’observació d’ocells i la navegació en caiac.

Palejarem observant els ocells del Parc Natural dels Aiguamolls amb els nostres guies formats amb el programa de SEO BIrdlife-Iberaves i arribarem a la badia de Roses, la badia més llarga de la Costa Brava per desembarcar i buscar aus marines en un indret espectacular!

La Badia de Roses està dins del Club de les Badies més boniques del món!

Aquesta és una experiència Ecoturística a la Costa Brava que està adherida al projecte Iberaves de SEO Birdlife per garantir bones pràctiques. Les observacions d’aus que fem les enviarem al portal ornitho.cat per col·laborar a fer ciència ciutadana. Ideal per grups d’amics, parelles i famílies.

Sortirem del Club Nàutic de Sant Pere Pescador i navegarem pel tram final del riu Fluvià tot passant pel marge de la Reserva Integral dels Aiguamolls de l’Empordà, L’Illa de Caramany fins a arribar a la desembocadura.

Observarem i identificarem les espècies d’ocells més característiques del bosc de ribera, de les zones dunars i del litoral amb l’ajuda d’unes fitxes.

Dates i horaris

Consulta la nostra web https://www.kayakcostabrava.com

Excursió a la Cova

Activitats - Excursio a la cova - Sk Kayak - Llanca - Empordaturisme

Palejarem tots junts fins a entrar en una Cova en caiac, descobrirem les vistes panoràmiques espectaculars del litoral més salvatge de la Costa Brava, des de la punta del Cap de Creus fins al Cap de Cervera.

Visitarem l’obra el Banc de peix de l’artista local Carles Bros i passarem entre esculls i aigües cristal·lines tot comentant la natura i cultura del Parc Natural de Cap de Creus.

Una experiència fàcil, ideal per fer amb grup d’amics, parella o família.

És una experiència apta per tothom en caiacs autobuidables dobles.

Dates i horaris

Consulta la nostra web https://www.kayakcostabrava.com

Enocaiac Hugas de Batllé

Activitats - Hugas batlle - Sk Kayak - Llanca - Empordaturisme

L’Enocaiac amb Hugas de Batlle és una activitat arrelada al territori amb l’ànima 100% de Cap de Creus i arrels a l’Albera on trobem les vinyes verdes vora el mar.

És una proposta d’enoturisme a l’Empordà molt exitosa, que forma part de la Ruta del Vi del Patronat de Turisme de la Costa Brava i oferim una edició especial al Festival Vívid cada any. Les terrasses de pedra seca, les pissarres i llicorelles del sòl i el clima marcat per la tramuntana marquen el caràcter dels vins Hugas de Batlle.

Les finques Hugas de Batlle són totes al terme municipal de Còlera i la família fa una viticultura respectuosa amb l’entorn i les tradicions.

Navegarem en caiac des de la platja del port de Llançà i observarem les vinyes verdes vora el mar de Garbet. Desembarcarem en una caleta de Cap Ras amb vistes al Cap de Creus i tastarem els vins d’Hugas de Batlle en un experiència única.

Inclou:
Guia de la Bodega Hugas de Batlle
Copes de vi tipus Riedel Redwine Degustazione
Tast de 3 vins de Hugas de Batlle.

Dates i horaris

Consulta la nostra web https://www.kayakcostabrava.com

Entrenaments Surfski

ENTRENAMENTS SURF SKI - Sk Kayak - empordaturisme

Vine i gaudeix de les nostres sessions d’entrenament en Surfski. Cada dimarts i dijous ens reunim a la platja de Llançà per a practicar aquesta nova modalitat del kayak de mar.

Aprendrem noves tècniques per a navegar i a treure el màxim profit de les condicions de vent i mar més adverses a la Costa Brava.

Una activitat dirigida a tots els apasionats del kayak de mar que volen treure el màxim rendiment mentre gaudeixen de la sensació de llibertat al palejar de manera segura i divertida pel Cap de Creus.

El SurfSki és un tipus de KaYaK obert, estret i lleuger que generalment porta un timó sota del casc controlat a través del reposa peus.

Entrenamerem amb els models V5 i el V7, kayaks molt segur i fàcils de manejar. Per aquells palistes més avançats navegarem amb els V8 de fibra que ens posaran al màxim de pulsasions.

Preus35€