Qui som?

Una mirada per dins a Empordà Turisme

Per una promoció turística de l’Empordà

innovadora, sostenible i de qualitat

Empordà Turisme som una associació d’empreses i entitats públiques empordaneses amb un objectiu comú: treballar plegades per enfortir el sector turístic empordanès amb una proposta basada en la qualitat, la sostenibilitat i les necessitats de les persones que ens visiten.

Entre els nostres quasi 300 socis podeu trobar-hi, entre d’altres, ajuntaments, allotjaments, artesanes, guies mediambientals, restaurants i parcs naturals. Entre tots, ens esforcem perquè la vostra estada a l’Empordà sigui memorable.

Hem treballat plegats per recollir la informació que trobeu en aquest lloc web, per preparar els mapes i fulletons que trobareu a les oficines de turisme i per dissenyar les experiències que viureu durant les vostres vacances.

Creiem que una bona experiència turística comença amb una planificació fàcil i satisfactòria: per això en el nostre lloc web hi trobareu un recull categoritzat dels llocs que cal visitar, de les platges, dels esdeveniments i de tot allò que necessitareu per gaudir de l’Empordà.