Empresa de Actividades Turisticas - Tren Turistic de Roses - Empordaturisme

Tren Turístic Roses Expres

Tren Turístic Cultural Roses Exprés és una nova forma de visitar Roses, un dels principals pobles de la Costa Brava i Girona que dóna nom a una de les badies més belles del món segons la UNESCO.

En els diferents trajectes que els hi oferim, es pot gaudir des de magnífiques vistes panoràmiques i paisatges mediterranis de la Badia de Roses fins a les encantadores cales d’aigües cristal·lines amb coves marítimes ubicades dins zones de Paratge Natural d’Interès Nacional i inclús de Reserva Integral del Parc Natural del Cap de Creus. Descobrirem magnífics indrets d’on obtenir records i unes de les millors fotografies de la Costa Brava.

Durant el recorregut de cada excursió donarem a conèixer part de la història mil·lenària de Roses i els seus punts d’interès històric i cultural a més de dades d’interès del Parc Natural del Cap de Creus.

  • Avinguda de Rhode, 17480 Roses, Catalunya Espanya42º15'53''N 3º10'23''E
Com arribar Explora el mapa

Activitats

5 excursions diferents d'una durada d’entre 1 i 2 hores aproximadament per descobrir paisatges espectaculars del Parc Natural del Cap de Creus

Empresa de Actividades Turisticas - Tren Turistic de Roses - Empordaturisme

Oferim 5 excursions diferents de una durada d’entre 1 i 2 hores aproximadament per descobrir paisatges espectaculars del Parc Natural del Cap de Creus i de la seva Reserva Integral desde primera línia de mar, amb vistes panoràmiques de la Badia de Roses (considerada una de les més belles del mon segons la UNESCO).

Entre una gran diversitat de colors entre mar i muntanya típics de la Costa Brava també escalem fins a les muntanyes més altes de Roses per gaudir d’impresionants vistes del Cap de Creus i la costa Francesa i els 4 parcs naturals que envolten Roses.

Dates i horaris

A consultar a la Web