Figueres

Figueres és l’epicentre del territori de l’Alt Empordà, ciutat de serveis ben comunicada per carretera i en transport públic, és situa a quinze quilòmetres del mar Mediterrani, als peus dels Pirineus i rodejada de tres Parcs Naturals.

Dos dels seus principals atractius són la cultura i el patrimoni: compta amb 4 museus, entre els quals destaca un dels més visitats del país, el Teatre-Museu Dalí, així com la fortalesa més gran d’Europa, el Castell de Sant Ferran. Al llarg de l’any la ciutat acull diversos festivals i fires, per a tots els gustos i interessos.

Els carrers de vianants del nucli antic constitueixen un centre comercial a l’aire lliure on trobar tot el que puguis necessitar, amb comerços locals però també franquícies internacionals. Al centre també amaga algunes places amb terrasses de cafeteries i restaurants sempre concorregudes i molt d’ambient.

Precisament, et fascinarà l’oferta gastronòmica, una barreja de tradició i creativitat, amb ingredients de mar i muntanya, i maridada amb els vins de la Denominació d’Origen Empordà.

Oficina de turísme:
  • 17600 Figueres, Catalunya Espanya42º15'60''N 2º57'50''E
Com arribar Explora el mapa