Garriguella - empordaturisme

Garriguella

El poble de Garriguella, situat al peu de la serra de l’Albera, ofereix un gran ventall d’activitats i punts d’interès per visitar. Començant per la seva cooperativa agrícola, una de les més antigues de la DO Empordà, fins als diversos punts des d’on contemplar magnífiques vistes, com el mirador de la costa de la torre. Menció a part mereix la serra de l’Albera, un paratge de gran bellesa natural.

Imprescindibles
És molt recomanable una visita a la Cooperativa de Garriguella i gaudir d’alguna de les seves propostes enoturístiques. Tampoc s’ha de deixar perdre una visita al santuari de la Mare de Déu del Camp i el Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera, així com conèixer l’església de Santa Eulàlia de Noves, la torre de Mala Veïna i el mirador de la costa de la torre.

Suggeriments
Durant l’estada a Garriguella es pot aprofitar per fer alguna de les rutes que s’endinsa al paratge de la serra de l’Albera, on, envoltats d’un paisatge de gran bellesa natural, es troben importants vestigis prehistòrics, esglésies romàniques i castells. També és molt recomanable passejar pel singular jardí xeròfil d’Antoni Bagó, deixar-se perdre pels carrerons del poble i visitar l’església de Santa Eulàlia de Noves.

  • 17780 Garriguella, Catalunya Espanya42º20'41''N 3º3'51''E
Com arribar Explora el mapa