Llers-Castell-de-Llers-empordaturisme

Llers

Llers, un tresor amagat a l’Empordà amb una història fascinant i un encant rural que us captivarà.

Situada en un entorn rural idíl·lic, Llers és coneguda per les seves cases de pedra que reflecteixen l’arquitectura tradicional. Amb els seus carrers empedrats i la plaza central animada, el cor del poble destil·la una sensació d’autenticitat i vivacitat comunitària.

L’església de Sant Esteve, amb la seva imponent presència, simbolitza la història religiosa de Llers. El seu campanar destaca a l’horitzó, recordant la riquesa cultural i espiritual del poble.

Llers és també un lloc on la naturalesa i l’entorn rural es converteixen en una extensió natural del poble. Amb rutes de senderisme que serpentegen als voltants, els amants de la natura poden explorar paisatges captivadors i descobrir racons tranquils.

La vida cultural de Llers està marcada per festes tradicionals com la Festa Major, que ofereixen una visió autèntica de la cultura local. La gastronomia dels restaurants locals també captiva els paladars amb sabors autèntics i plats tradicionals.

Descobriu Llers, un lloc on la història, l’arquitectura i la naturalesa convergeixen per oferir una experiència única a l’Empordà.


        
  • 17730 Llers, Catalunya Espanya42º17'44''N 2º54'41''E
Com arribar Explora el mapa