PAISATGE_TERRAMAR - empordaturisme

Terramar Natura i Cultura

Terramar Natura i Cultura (Costa Brava Experience)

Terramar Natura i Cultura des de fa més de 20 anys, s’ocupa de dinamitzar i crear activitats així com gestions culturals arreu del territori organitzant i desenvolupant visites guiades tant culturals, patrimonials com enfocades al servei educatiu de la comarca.

Realitza visites tan pedagògiques tant per a nens com visites guiades per a tota mena de públic: grups nombrosos, amics, parelles i familiars per tal de descobrir el llegat cultural present a tota la demarcació: des del Cap de Creus passant pels municipis de la plana de l’Empordà i passant pels llocs més rics en paisatge com poden ser els Aiguamolls de l’Empordà.

Terramar Natura i Cultura també dissenyen i realitzen campanyes de sensibilització i comunicació ambiental, elaboració i senyalització d’itineraris, catàlegs de valors i, actualment i fins a 4 anys, gestiona el Museu Cúria Presó de Castelló d’Empúries.

 

Altes aspectes a destacar

Altres serveis que oferim des de Terramar Natura i Cultura (Costa Brava Experience) .-Visites Pedagògiques .-Visites Teatralitzades .-Visites Virtuals .-Organització de Pack de visites + gastronomia .-Assessorament, gestió i dinamització d'activitats culturals

Activitats

Arts, Comtes i Llegendes - Castelló d'Empúries

TEATRALITZADA_TERRAMAR - empordaturisme

Descobrirem les parts més emblemàtiques i històriques del nucli antic de Castelló d’Empúries de la mà del nostre guia.

Viurem experiències i visitarem espais com el Museu Cúria Presó de Castelló i coneixerem de primera mà els comerços locals històrics del municipi.

A més, durant la visita podrem fer una petita degustació de producte local.

Dates i horaris

Cada Dissabte a les 10.30h

Davant Oficina Turisme

Reserves: turisme@castello.cat O 618 54 79 58

Durada aproximada 1h30

Senderisme del Rec del Molí a Vilanova de la Muga

SENDERISME_TERRAMAR - empordaturisme

Amb un dels nostres guies iniciarem la Ruta des de la Oficina de Turisme de Castelló d’Empúries i anirem passejant fins al Rec del Molí.

Allà, al igual que en tot el trajecte, anirem explicant històries i anècdotes del paisatge que anem veient i que ens portarà fina a Vilanova de la Muga.

Al finalitzar la ruta que ens portarà fins a Castelló d’Empúries altre cop, es donarà un petit esmorzar a tots els participants.

El nivell és baix o mig-baix.

Dates i horaris

Cada Diumenge a les 10.00h

Davant Oficina Turisme

Reserves: turisme@castello.cat O 618 54 79 58

Durada aproximada 2h

Preus10€