mercat-setmanal_sant-pere-pescador_empordaturisme

Mercat Setmanal a Sant Pere Pescador

Mercat setmanal de Sant Pere Pescador, una oportunitat perfecta per descobrir els sabors i els colors de la nostra localitat cada dimecres.

En aquest mercat vibrant i animat, trobaràs una gran varietat de productes frescos i de qualitat. Des de fruites i verdures de cultiu local fins a peix i marisc acabats d’agafar al mar, hi ha alguna cosa per a tots els gustos.

Els paradistes locals exhibeixen amb orgull els seus productes artesanals, com ara formatges, embotits, mel, olives i pa acabat de coure. També podràs trobar articles de roba, complements, flors i tota mena de productes per al teu dia a dia.

A més de gaudir d’una experiència de compres única, el mercat setmanal de Sant Pere Pescador és una oportunitat per connectar amb la comunitat local i conèixer als artesans i agricultors que treballen amb passió per oferir-te els millors productes.

No et perdis aquesta cita obligada pels amants de la gastronomia i els mercats tradicionals. Vine i passeja pels passadissos del mercat, interactua amb els venedors i descobreix el millor que Sant Pere Pescador té per oferir.

  • 17470 Sant Pere Pescador, Catalunya Espanya42º11'24''N 3º5'1''E
Com arribar Explora el mapa