Sant Pere Pescador - empordaturisme

Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador és un municipi situat al centre de la Badia de Roses que posseeix més de sis quilòmetres de platges de sorra fina. Gran part del municipi està integrat dins del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà creant un espai de gran valor agrícola, sent la fruita dolça la seva activitat agrícola principal.

La platja de poca profunditat i sorra fina, amb set quilòmetres de dunes verges, és un indret únic per a les famílies. Les seves característiques naturals fan que sigui un referent mundial en la pràctica d’esports nàutics.

El municipi disposa d’una àmplia oferta d’allotjaments: 2 petits hotels amb encant , 4 cases de turisme rural, apartaments de lloguer i 7 càmpings. El sector càmping ofereix més de 5.000 places d’allotjament i està considerat des de fa anys entre els millors d’Europa.

La vida de Sant Pere Pescador sempre ha estat intrínsecament lligada al Riu Fluvià, que ha garantit la qualitat agrícola de les terres del municipi, l’abastament d’aigua a la població a l’antiguitat, les activitats nàutiques al municipi i la connexió directe amb el mar.

Actualment el Fluvià, integrat dins el Parc Natural dels Aiguamolls, representa un dels atractius turístics de la vila, amb unes ribes de gran valor ecològic. Es un indret idoni per a l’observació d’aus i vegetació de ribera.


        
Oficina de turísme:
  • 17470 Sant Pere Pescador, Catalunya Espanya42º11'24''N 3º5'1''E
Com arribar Explora el mapa