Pau Jazz Club – Tres Notes

El cicle de concerts de Jazz de Pau torna amb grups consolidats.

La nova proposta es presenta el 15 d’octubre i tindrà lloc cada primer divendres de mes al Centre Cívic de la localitat.

Després d’haver hagut d’anul·lar el Pau Jazz Project l’any passat a causa de la pandèmia de la Covid, el cicle de concerts es reprèn reconvertit en el Pau Jazz Club, una nova proposta per gaudir de bandes de jazz consolidades i de primera qualitat, en un format més familiar.

El primer divendres de cada mes, una part del Centre Cívic de Pau es convertirà en el Club de jazz de 21 h a 23 h.

El concert inaugural de presentació del nou cicle tindrà lloc el pròxim divendres 15 d’octubre, a càrrec de la banda de jazz, funk i llatí de Jaume Ambros – Tresnotes.

El Pau Jazz Project es va iniciar el 2016 amb l’objectiu d’acostar el jazz de músics amb talent de l’Alt Empordà a la gent dels voltants, donant veu als músics de l’Alt Empordà cada divendres. Ara, el Pau Jazz Club tindrà lloc el primer divendres de cada mes, partir del 5 de novembre i fins a l’1 d’abril de 2022.

Cada concert del nou cicle comptarà amb una banda de músics de jazz que oferiran diferents peces musicals durant dues hores.

A més, l’organització ha fet altres canvis, com la incorporació de l’oferta de sopar al mateix Centre Cívic de Pau. Així, els assistents poden escollir entre adquirir només l’entrada al Club (5 euros) o l’entrada amb sopar inclòs (20 euros).

  • 15-10-2021 de 20:00 a 23:55
  • +34 621247084
  • Organitza