ruta_medieval_massanet_cabrenys_espais medievals_empordaturisme

Ruta Medieval per Maçanet de Cabrenys

Descobreix els Encants Medievals amb la Ruta per Maçanet de Cabrenys

Sumérgete en la història amb la Ruta Medieval per Maçanet de Cabrenys, un viatge fascinant a través del casc antic d’aquesta encantadora localitat. Un itinerari que t’endinsarà en els espais medievals més destacats, com l’església i la plaça del castell.

El punt de trobada és a l’edifici Miquel Barnadas, on començarà la ruta a les 9:30 i finalitzarà a les 12:00 hores. El millor de tot és que aquesta experiència és gratuïta, una oportunitat única per explorar aquests llocs amb tot detall.

Durant la visita, tindràs l’oportunitat de conèixer i admirar la Torre de l’Hospital, la Paret Nova, Can París, la Capella de Sant Sebastià, el Portal de la Borriana, el casc antic, la Cellera i l’Església de Sant Martí. Cada lloc té la seva pròpia història i encant que et fascinarà.

Les inscripcions per a aquesta ruta són a la Oficina de Turisme de Maçanet de Cabrenys o bé pots enviar un correu electrònic a oficinadeturisme@massanet.cat o trucar al 872 202 645. Recorda que el nombre màxim de persones per grup és de 35, així que no deixis passar aquesta oportunitat única d’explorar aquests espais medievals.

No et perdis aquesta experiència enriquidora i fascinant per viatjar en el temps i descobrir els encants medievals de Maçanet de Cabrenys. Reserva la teva plaça avui mateix i deixa’t endinsar en aquest món màgic de l’edat mitjana.

 

ESPAIS_MEDIEVALS_2023

  • Maçanet de Cabrenys, Catalunya Espanya42º23'10''N 2º44'55''E
Com arribar Explora el mapa